Украйна извърши атака с дрон срещу Белгородска област тази нощ и

...
Украйна извърши атака с дрон срещу Белгородска област тази нощ и
Коментари Харесай

Украйна отново ударила руска С-400, този път край Белгород

Украйна извърши офанзива с дрон против Белгородска област тази нощ и удари комплекс за противовъздушна защита С-400 и неговия радар , сподели източник от Службата за сигурност на Украйна (СБУ) пред Ройтерс в сряда.

Руското министерство на защитата заяви по-рано в сряда,, изстреляни от Киев през нощта над районите на Белгород, Брянск и Курск , само че не заяви за жертви или вреди. И двете известия не могат да бъдат доказани без значение.

Източникът от СБУ уточни видеозаписи, оповестени онлайн от съветски жители, показващи съгласно него 20 детонации на мястото на системата за противовъздушна защита и нейния радар покрай град Белгород.

През последните месеци Украйна се опита да ускори офанзивите си против съветската противовъздушна защита. Източникът сподели, че това е вторият път, когато СБУ нанася удари по система за противовъздушна защита С-400 " Триумф " от 14 септември. Тази офанзива също не бе доказана от Русия, а Украйна сподели,

Киев нормално не поема отговорност за офанзиви, осъществени против цели в Русия.

Тази нощ и сутринта губернаторите на Белгород и Брянска област на два пъти съобщаваха за офанзиви и работа на противовъздушната защита. Губернаторът на Брянска област заяви и за на няколко района, без да прецизира обаче кои.

Губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков заяви за свалени 19 дрона.

Второ известие на Министерството на защитата приказва за кръстосан опит за на десантна група на въоръжените сили на Украйна.
 Украйна чака още 12 товарни кораба на черноморските си пристанища
Украйна чака още 12 товарни кораба на черноморските си пристанища

Обемът на корабния трафик се усилва, само че износът остава по-нисък от 2022 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР